Вітаю Вас Гість | RSS

23 Кві 2024 Вівторок

Головна | Реєстрація | Вхід
 
Меню сайту

Опитування
Оцініть, будь ласка, наш сайт
Всього відповідей: 144

Архів новин

Головна » 2012 » Вересень » 25 » Со святыми упокой...
17:00:25
Со святыми упокой...
     24 вересня у Маневицькій ЦРЛ упокоївся у Господі настоятель Свято-Воскресенського храму смт. Маневичі та духівник Маневицького благочиння митрофорний протоієрей Петро Бумазюк.
 
     Увечері тіло новопреставленого було привезене до Свято-Воскресенського храму, де батюшку зустріли віруючі храму та ті, хто любили і шанували о. Петра.
 
     Священики відслужили панахиду за новопреставленого і, як належить, цілу ніч почергово читали Святе Євангеліє.
 
     Рано-вранці було відслужено вечірню та утреню, на яких знову молилися за душу спочилого священика.
 
     О 9:00 годині розпочалася Божественна Літургія, яку, по благословінню Високопреосвященнішого митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, очолив секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук, якому співслужило 16 священиків і диякон.
 
     По закінченні Літургії, було відслужено чин похорону, під час якого співало три хори: хор священиків під керівництвом прот. Олександра Мазурака з Луцька та два місцевих хори. Отець Миколай, який очолив цю службу, подякував усім за молитви і любов до батюшки Петра. Присутні не могли стримати своїх сліз, пригадуючи все те добро, яке о. Петро зробив за свого земного життя.
 
     Сотні людей, до 40 священиків прийшли і з'їхалися звідусіль, щоб попрощатися зі великою Людиною, зі справжнім Священиком, і провести його тіло в останню путь. Гроб із новопреставленим під спів "Помо́щник и Покрови́тель" обнесли навколо храму і на руках понесли до місця останнього спочинку. 
 
     Висловлюємо щире співчуття і підтримку матушці, дітям, рідним батюшки та осиротілій його пастві. Хай Господь посилає Вам втіху на серце й надію на обов'язкову зустріч із о. Петром у Царстві Небесному, куди Господь забрав свого священнослужителя, який усе своє життя присвятив служінню Богу і ближнім.
 
Со святы́ми упоко́й, Христе́, ду́шу раба́ Твоего́ протоиере́я Петра́, иде́же несть боле́знь, ни печа́ль, ни воздыха́ние, но жизнь безконе́чная!
Переглядів: 648 | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Сьогодні

Зараз на сайті
Лічильник
Онлайн лист
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Cьогодні нас відвідали
 


 Маневицьке благочиння Волинської єпархії УПЦ © 2024