Вітаю Вас Гість | RSS

23 Кві 2024 Вівторок

Головна | Реєстрація | Вхід
 
Меню сайту

Опитування
Оцініть, будь ласка, наш сайт
Всього відповідей: 144

Архів новин

Головна » 2014 » Травень » 23 » Бог Багатий Милосердям
20:00:41
Бог Багатий Милосердям

Традиційним в районі стало проведення різдвяного марафону „Бог багатий милосердям”, в ході якого збираються кошти для дітей, обділених батьківською турботою. Активно до нього долучаються і релігійні громади Української Православної Церкви Волинської Єпархії  Маневицького благочиння.

Щороку у світлі Пасхальні дні представники релігійних громад району разом з працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації  відвідують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вихідців з Маневицького району, які виховуються в інтернатних закладах області.  23 квітня настоятель Свято-Воскресенського храму селища Маневичі побував  у Володимир-Волинському інтернаті, в якому виховується двоє дітей, позбавлених батьківського піклування, вихідців з Маневицького району. Боляче усвідомлювати, що дітки, які виховуються в інтернаті - сироти  при живих батьках.  Горе -  батьки  через велику любов до оковитої, забувають про своїх дітей,  свідомо позбавляючи їх такого необхідного сімейного затишку. За благодійні кошти дітям були придбані подарунки – спортивні костюми та солодощі

В інтернаті для дітей створені хороші умови. В приміщеннях школи та гуртожитку зроблений гарний ремонт, дитячі кімнати облаштовані сучасними меблями. Школа має досить велику матеріальну базу. На подвір’ї – спортивний майданчик  із штучним покриттям, трохи далі – ставочок, де хлопці мають змогу порибалити. Діти забезпечені п’ятиразовим харчуванням, щорічно оздоровлюються на морі.

Але ніякі матеріальні доброти не замінять сімейного затишку.

 Діти щиро раділи Пасхальним подарункам, а ще більше вони тішилися, що їх не забувають і відвідують. Запитавши дітей, чи вони нас чекали, діти однозначно відповіли, що вони дуже надіялися, що хтось приїде, а от з інших районів не приїжджає ніхто.

 Не забуваймо тих, хто в свої такі ще малі роки стає таким дорослим і постійно чекає уваги, лагідного погляду, теплої посмішки. Діти чекають нас, не позбавляймо  їх останньої наді на те, що вони потрібні, що їх люблять, що їм допоможуть.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 424 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Сьогодні

Зараз на сайті
Лічильник
Онлайн лист
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Cьогодні нас відвідали
 


 Маневицьке благочиння Волинської єпархії УПЦ © 2024